Het aanbod van Pack Mentality CrossFit

Het aanbod van Pack Mentality CrossFit

Ontdek het veelzijdige CrossFit, Olympisch gewichtsheffen, Group Training aanbod van Pack Mentality CrossFit in Leiderdorp

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

CrossFit
CrossFit

CrossFit is een trainingsmethode waarbij we bewegingen en oefeningen uit diverse takken van sport (o.a. krachttraining, atletiek, gewichtheffen, conditietraining en gymnastiek) combineren in een workout met hoge intensiteit. We trainen niet alleen om betere sporters te worden, we trainen om beter te worden in al onze alledaagse activiteiten. De focus ligt op functionaliteit en variatie. Op die manier is CrossFit de perfecte manier om fitheid in je dagelijks leven toe te passen. Je wordt sneller, sterker, leniger, gezonder en zelfs zelfverzekerder.

Personal Coaching
Personal Coaching

Elk persoon heeft een andere doelstelling als het gaat om het nastreven van een gezonde levensstijl; afvallen of juist aankomen, spieren verstevigen, fitter worden, conditie verbeteren, verminderen van klachten of mentaal sterker worden.

Olympisch Gewichtheffen
Olympisch Gewichtheffen

Olympisch Gewichtheffen is een krachtsport waarbij er een halter met gewichten van de grond tot boven het hoofd gebracht moeten worden. Bij Pack Mentality CrossFit kunnen wij jou helpen bij het leren beheersen van deze sport

Wat onze leden zeggen

Andrea

Na jarenlang zelf wat aan rommelen in verschillende sportscholen heb ik bij Pack Mentality CrossFit eindelijk mijn thuis gevonden. De leden, coaches en sfeer zorgen dat ik met liefde een aantal keer in de week kom sporten. Inmiddels ben ik fitter dan ik lang had durven dromen!

Andrea

Nell

In augustus 2018 besloot ik om na 9jr “sportloos”, 3 kinderen en 1 aanhoudende rugblessure weer te gaan sporten. Op aandringen van een collega ging ik kijken bij Pack Mentality en diezelfde dag werd ik lid. Niet een box met een naam met een locatie of kengetal, maar eentje met een visie. Being part of The Pack. Dat en de deskundigheid van de coaches haalde me die dag over. En nu ik definitief besmet ben met het CrossFit virus, kan ik alleen maar zeggen: kom een proefles doen en ervaar zelf die Pack Mentality!

Nell

Ruben

The *Pack*, de naam staat voor veel dingen. Hierin staat vooraan het bieden van een top programmering. Ervaren of onervaren hier kan jij jezelf verder ontwikkelen. Enthousiaste coaches, gezellige lessen.

Ruben

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefsessie CrossFit!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van CrossFit tot Group Training bij Pack Mentality CrossFit

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van CrossFit, gezondheid en ontspanning in Leiderdorp. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: CrossFit, Personal Coaching, Group Training en Olympisch Gewichtheffen. Met onze Gratis Proefsessie CrossFit en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Pack Mentality CrossFit