GRATIS
PROEFSESSIE

CrossFit bij Pack Mentality in Leiderdorp

CrossFit

CrossFit is een trainingsmethode waarbij we bewegingen en oefeningen uit diverse takken van sport (o.a. krachttraining, atletiek, gewichtheffen, conditietraining en gymnastiek) combineren in een workout met hoge intensiteit. We trainen niet alleen om betere sporters te worden, we trainen om beter te worden in al onze alledaagse activiteiten. De focus ligt op functionaliteit en variatie.  Op die manier is CrossFit de perfecte manier om fitheid in je dagelijks leven toe te passen. Je wordt sneller, sterker, leniger, gezonder en zelfs zelfverzekerder.

👉Ben je nog niet zo’n ervaren sporter? Maak je absoluut geen zorgen, want CrossFit is voor iedereen toegankelijk! Het is een sport die je helemaal op je eigen manier en niveau kunt beoefenen. 

 

Pack Mentality CrossFit​

Bij Pack Mentality CrossFit stap je niet binnen in een sportschool waar alleen maar topsporters komen. Iedereen – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde – is bij ons van harte welkom. Elke workout spitsen we altijd toe op wat jij wilt en nodig hebt – of het nu om groepslessen of persoonlijk coaching gaat. Zo kan ieder lid trainen op zijn/haar manier. Onze trainers en andere leden stimuleren jou bovendien het beste uit jezelf te halen. Community is voor ons veel belangrijker dan competitie. We doen het gezamenlijk, met een flinke dosis enthousiasme, passie en plezier!

Wil je hier graag meer over weten? Laat je gegevens achter voor vrijblijvend (start)informatie. We nemen z.s.m. contact met je op!

 

 

Sporten bij Pack Mentality CrossFit in Leiderdorp is dé plek voor CrossFit. Bij Pack Mentality CrossFit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefsessie.

FASTER
BIGGER
STRONGER

Bij Pack Mentality CrossFit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Pak nu jouw gratis proefsessie