Contact

Openingstijden

Ma-vr:

09:00 - 10:00 en

18:00 - 22:00 uur

Za en zo: 

10:00 - 12:00 uur

Info

 Locatie 

Kabelbaan 12a

2352BL Leiderdorp

Boek een gratis intro les

Ons

Lesaanbod

WOD

De Workout Of the Day. De dagelijkse CrossFit workout wordt gegevens door een van onze professionele trainers en duurt 60 minuten. Deze workout is elke dag weer compleet anders! De training wordt voor iedere deelnemer aangepast naar haar of zijn vaardigheden, fitness-niveau en behoeften. Elke CrossFit WOD begint met een warming up, techniekles en eindigt met een goede cooling down.

Gewichtheffen

Ook wel bekend als Olympisch gewichtheffen. Tijdens deze technieklessen concentreren we op de twee olympische lifts; de snatch en de clean & jerk. Deze bewegingen zijn zeker niet makkelijk om te leren, maar de trainers van Pack Mentality CrossFit hebben veel kennis van gewichtheffen. We zijn ervan overtuigd dat we iedereen de bewegingen kunnen aanleren en er net zo enthousiast over kunnen maken als wijzelf. 

Gymnastiek

In CrossFit komen veel bewegingen voor waarbij we alleen het eigen lichaamsgewicht gebruiken, zonder halters of andere fitness spullen. Deze bewegingen worden in CrossFit gymnastics-oefeningen genoemd. Tijdens de gymnastieklessen concentreren wij ons op deze bewegingen, zodat alle leden leren om optimaal gebruik te maken van hun eigen lichaam.‚Äč

Open gym

Tijdens open gym zijn wij geopend om vrij te trainen. Er is altijd een trainer aanwezig die zorgt dat alles er veilig aan toe gaat en deze staat open voor vragen. Open gym is alleen voor CrossFitters met ervaring.

Bekijk hier ons lesrooster

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon