Leer meer

Over ons

CrossFit

 

CrossFit is een trainingsmethode waarbij we bewegingen en oefeningen uit diverse takken van sport (o.a. krachttraining, atletiek, gewichtheffen, conditietraining en gymnastiek) combineren in een workout met hoge intensiteit. We trainen niet alleen om betere sporters te worden, we trainen om beter te worden in al onze alledaagse activiteiten. De focus ligt op functionaliteit en variatie.  Op die manier is CrossFit de perfecte manier om fitheid in je dagelijks leven toe te passen. Je wordt sneller, sterker, leniger, gezonder en zelfs zelfverzekerder.

 

Ben je nog niet zo’n ervaren sporter? Maak je absoluut geen zorgen, want CrossFit is voor iedereen toegankelijk! Het is een sport die je helemaal op je eigen manier en niveau kunt beoefenen.

 

 

Pack Mentality CrossFit

Bij Pack Mentality stap je niet binnen in een sportschool waar alleen maar topsporters komen. Iedereen – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde – is bij ons van harte welkom. Elke workout spitsen we altijd toe op wat jij wilt en nodig hebt – of het nu om groepslessen of personal training gaat. Zo kan ieder lid trainen op zijn/haar manier. Onze trainers en andere leden stimuleren jou bovendien het beste uit jezelf te halen. Community is voor ons veel belangrijker dan competitie. We doen het gezamenlijk, met een flinke dosis enthousiasme, passie en plezier!

 

Ontmoet jouw

Coaches

Jacob

Al sinds jongs af aan ben ik fanatiek geweest in de sport. Na ruim 12 jaar in het top judo en 9 jaar jiu-jitsu, ben ik me erg blijven verdiepen in de wereld van kracht- en conditietraining. Toen CrossFit in 2014 op mijn pad kwam, was ik als een kind in een snoepwinkel. Ondertussen is mijn passie als atleet veranderd in een passie in coachen. De keuze om een eigen sportschool te openen was dan ook een "no-brainer". Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien als sporter en coach, en blijf ik op zoek naar meer mensen om te begeleiden naar een fitter bestaan.

Kasper

15 jaar geleden ben ik gestart met coachen en trainen van de voetbal jeugd. In het leven na voetbal, ben ik lang op zoek geweest naar een nieuwe sport. Via onder andere fitness, hardlopen, obstacle runs en boksen, kwam ik terecht bij CrossFit. CrossFit is in mijn ogen de meeste complete sport die er is. Toen de kans zich voordeed om coach te worden heb ik die meteen gegrepen. Nog voordat Pack Mentality CrossFit zijn deuren opende, was het voor mij duidelijk dat ik mij hier als coach en atleet zou kunnen ontwikkelen. Nu zijn mijn twee passies, CrossFit en coachen, bij elkaar gekomen en daar geniet ik elke dag van.

Lize

Op jonge leeftijd kon je mij al vinden op het hockeyveld. Na 10 jaar zelf gespeeld te hebben en meerdere jaren les te hebben gegeven aan de jongere generaties, is mijn enthousiasme voor sport nooit geminderd. Mijn hele studententijd heb ik gewerkt in een sportschool. Al snel na het vinden van CrossFit, ben ik ook daar in gaan coachen. Ik vind CrossFit geweldig, het biedt mij de uitdaging waar ik naar op zoek was als atleet. Met Pack Mentality CrossFit als platform kan ik nu, als coach, ook andere mensen helpen met het bereiken van hun doelen.

 

Abonnementen

Premium

€80,-

Dit CrossFit abonnement geeft toegang tot alle soorten lessen, inclusief WODs, gewichtheffen, gymnastiek en open gym. Zo vaak als je maar wilt

Budget

€57,50

Toegang tot de WOD, 2 keer per week

Student

€55,-

Bevat alles wat het Premium pakket heeft, maar dan scherp geprijsd voor studenten

 

Contact

Openingstijden

Ma-vr:

09:00 - 10:00 en

18:00 - 22:00 uur

Za en zo: 

09:30 - 12:30 uur

Info

 Locatie 

Kabelbaan 12a

2352BL Leiderdorp

Boek een gratis intro les

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon