Leer meer

Over ons

CrossFit

 

CrossFit is een trainingsmethode waarbij we bewegingen en oefeningen uit diverse takken van sport (o.a. krachttraining, atletiek, gewichtheffen, conditietraining en gymnastiek) combineren in een workout met hoge intensiteit. We trainen niet alleen om betere sporters te worden, we trainen om beter te worden in al onze alledaagse activiteiten. De focus ligt op functionaliteit en variatie.  Op die manier is CrossFit de perfecte manier om fitheid in je dagelijks leven toe te passen. Je wordt sneller, sterker, leniger, gezonder en zelfs zelfverzekerder.

 

Ben je nog niet zo’n ervaren sporter? Maak je absoluut geen zorgen, want CrossFit is voor iedereen toegankelijk! Het is een sport die je helemaal op je eigen manier en niveau kunt beoefenen.

 

 

Pack Mentality CrossFit

Bij Pack Mentality stap je niet binnen in een sportschool waar alleen maar topsporters komen. Iedereen – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde – is bij ons van harte welkom. Elke workout spitsen we altijd toe op wat jij wilt en nodig hebt – of het nu om groepslessen of personal training gaat. Zo kan ieder lid trainen op zijn/haar manier. Onze trainers en andere leden stimuleren jou bovendien het beste uit jezelf te halen. Community is voor ons veel belangrijker dan competitie. We doen het gezamenlijk, met een flinke dosis enthousiasme, passie en plezier!

 

Ontmoet jouw

Coaches

Jacob

Al sinds jongs af aan ben ik fanatiek geweest in de sport. Na ruim 12 jaar in het top judo en 9 jaar jiu-jitsu, ben ik me erg blijven verdiepen in de wereld van kracht- en conditietraining. Toen CrossFit in 2014 op mijn pad kwam, was ik als een kind in een snoepwinkel. Ondertussen is mijn passie als atleet veranderd in een passie in coachen. De keuze om een eigen sportschool te openen was dan ook een "no-brainer". Tot op de dag van vandaag blijf ik groeien als sporter en coach, en blijf ik op zoek naar meer mensen om te begeleiden naar een fitter bestaan.

Lize

Op jonge leeftijd kon je mij al vinden op het hockeyveld. Na 10 jaar zelf gespeeld te hebben en meerdere jaren les te hebben gegeven aan de jongere generaties, is mijn enthousiasme voor sport nooit geminderd. Mijn hele studententijd heb ik gewerkt in een sportschool. Al snel na het vinden van CrossFit, ben ik ook daar in gaan coachen. Ik vind CrossFit geweldig, het biedt mij de uitdaging waar ik naar op zoek was als atleet. Met Pack Mentality CrossFit als platform kan ik nu, als coach, ook andere mensen helpen met het bereiken van hun doelen.

Niek

Tot mijn 16e heb ik mij bezig gehouden met judo, voetbal en hardlopen. Na een periode zelf getraind te hebben in de sportschool wilde ik mij verdiepen in het geven van trainingen. Toen ik 22 was heb ik mijn Fitvak A diploma behaald en ben gaan werken in de sportschool waar ik zelf ook sportte. Toen Crossfit op mijn pad kwam was ik eerst sceptisch. Maar ik al snel verliefd geworden op de diversiteit en community die sterk aanwezig is bij onze Pack. Ik heb een hart voor sport en als ik mijn passie kan delen en mensen kan helpen, dan is mijn glimlach niet meer van mijn gezicht te krijgen!

Leandro

Van jongs af aan altijd al te vinden geweest op de sportvelden. Na 9 jaar lang top judo en honkbal te hebben gecombineerd ben ik me de laatste 5 jaar alleen gaan focussen op het honkbal. Ik heb de afgelopen 3 jaar intern in een topsport programma gezeten waar ik uitgebreid kennis mocht maken met CrossFit. Nog geweldiger dan het sporten zelf, vind ik het om te coachen in CrossFit. CrossFit geeft mij de uitdaging en fitheid om te excelleren in coaching, andere sporten en het leven.

Marije

Ik ben CrossFit coach omdat ik graag mensen help om het beste uit hun training en uit zichzelf te halen. Sport is een belangrijk deel van mijn leven en daarbinnen zoek ik altijd de uitdaging op. Van jongs af aan heb ik grote interesse in vechtsporten. In 2011 is daar een passie bij gekomen voor rugby en speelde ik competitie. Niet lang daarna kwam CrossFit op mijn pad. De eerste twee jaar gebruikte ik CrossFit om zo fit en sterk als mogelijk te worden. Daarna is het mijn hoofdsport geworden omdat het uitdagend en divers is. Ik focus op Olympisch gewichtheffen met als doel: presteren op wedstijden.

Arend-Jan

Na een lange carrière in kanopolo tot de hoofdklasse en het coachen van kanopoloteams sinds mijn 18e, ben ik gefascineerd door het beter laten functioneren van mensen, zowel fysiek als mentaal. Met kanopolo in een team-setting en als wildwaterinstructeur omgaan met de spanning van stromend water en moeilijke passages. In 2014 kwam ik na een lange periode van weinig beweging terecht bij CrossFit en sindsdien is het een belangrijk onderdeel van mijn leven. In maart heb ik mijn CF-L1 gedaan en in april kwam de kans om te coachen bij Pack Mentality Crossfit. Deze heb ik met beide handen aangegrepen. Op dit moment ben ik ook bezig met een mindset coaching opleiding.

 

Abonnementen

3x per week

(12x per maand)

Na 4 maanden, maandelijks opzegbaar

€ 67,50

4x per week

(16x per maand)

Na 4 maanden, maandelijks opzegbaar

€ 82,50

Onbeperkt

Na 1 maand, maandelijks opzegbaar

€ 90,-

Inschrijfkosten inclusief 3 uur durende introductiecursus:  25,-

 

Contact

Openingstijden

Ma-vr:

09:00 - 10:00 en

18:00 - 22:00 uur

Za en zo: 

09:30 - 12:30 uur

Info

 Locatie 

Kabelbaan 12a

2352BL Leiderdorp

Boek een gratis intro les

  • White Instagram Icon