Ons

Lesaanbod

WOD

De Workout Of the Day. De dagelijkse CrossFit workout wordt gegevens door een van onze professionele trainers en duurt 60 minuten. Deze workout is elke dag weer compleet anders! De training wordt voor iedere deelnemer aangepast naar haar of zijn vaardigheden, fitness-niveau en behoeften. Elke CrossFit WOD begint met een warming up, techniekles en eindigt met een goede cooling down.

Gewichtheffen

Ook wel bekend als Olympisch gewichtheffen. Tijdens deze technieklessen concentreren we op de twee olympische lifts; de snatch en de clean & jerk. Deze bewegingen zijn zeker niet makkelijk om te leren, maar de trainers van Pack Mentality CrossFit hebben veel kennis van gewichtheffen. We zijn ervan overtuigd dat we iedereen de bewegingen kunnen aanleren en er net zo enthousiast over kunnen maken als wijzelf. 

Gymnastiek

In CrossFit komen veel bewegingen voor waarbij we alleen het eigen lichaamsgewicht gebruiken, zonder halters of andere fitness spullen. Deze bewegingen worden in CrossFit gymnastics-oefeningen genoemd. Tijdens de gymnastieklessen concentreren wij ons op deze bewegingen, zodat alle leden leren om optimaal gebruik te maken van hun eigen lichaam.​

Powerlifting

Net als bij het gewichtheffen, geven we bij het powerliften de aandacht aan een aantal lifts. Bij powerliften gaat het om de backsquat, de deadlift en de benchpress. Tijdens deze lessen gaan we de diepte in met de techniek van deze oefeningen en bouwen we kracht op voor het uiteindelijke doel van powerliften: zo zwaar mogelijk tillen bij elk van de drie oefeningen.

Sandbag

Tijdens de Sandbag workouts gaan we aan de gang met verschillende zandzak-oefeningen. De technieken met een zandzak zijn relatief makkelijk te leren, al helemaal in vergelijking met sommige barbell oefeningen. De asymmetrische aard van een zandzak zorgt ervoor dat onze core automatisch veel meer gaan gebruiken en dus sterker maken. Als het gaat om functioneel trainen, dan is er weinig beter dan het lopen, optillen, vasthouden en gooien van een zandzak. In de wereld buiten de sportschool zijn objecten natuurlijk ook niet zo symmetrisch als een barbell. 

Performance Care

CrossFit is high intensity training en dat werkt! Echter heeft ons lichaam ook behoefte aan trainen op een wat lagere intensiteit. Tijdens Performance Care gaan we even een versnelling terug en geven we de aandacht aan allemaal oefeningen die niet vallen onder het typische CrossFit. Er zal veel aandacht gaan naar onze "kleine spieren", stabiliteit en mobiliteit. Ook zal onze core weer wat te verduren krijgen, op manieren die we nog niet gewend zijn. Maak je geen zorgen: wanneer we zeggen dat de intensiteit wat lager ligt, willen we zeker niet de indruk wekken dat deze trainingen licht of makkelijk zijn!

Open gym

Tijdens open gym zijn wij geopend om vrij te trainen. Er is altijd een trainer aanwezig die zorgt dat alles er veilig aan toe gaat en deze staat open voor vragen. Open gym is alleen voor CrossFitters met ervaring.

Bekijk hier ons lesrooster

Contact

Openingstijden

Ma-vr:

09:00 - 10:00 en

18:00 - 22:00 uur

Za en zo: 

09:30 - 12:30 uur

Info

 Locatie 

Kabelbaan 12a

2352BL Leiderdorp

Boek een gratis intro les

  • White Instagram Icon