Over Pack Mentality CrossFit in Leiderdorp

Pack Mentality CrossFit helpt leden sinds 2018 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefsessie. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Pack Mentality CrossFit in Leiderdorp is jouw persoonlijke coach.

Over Pack Mentality CrossFit in Leiderdorp
arrow-down

Waarom Pack Mentality CrossFit?

Waarom Pack Mentality CrossFit?
100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Pack Mentality CrossFit altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Group Training
Group Training

Met Group Training kun je samen met meerdere personen sporten, maar wél onder begeleiding en aandacht voor jou als individu. Community is voor ons veel belangrijker dan competitie. We doen het gezamenlijk, met een flinke dosis enthousiasme, passie en plezier!

Deskundig advies
Deskundig advies

Of je nu een superconditie wil opbouwen of stressvrij wil worden, verantwoord wilt afvallen of meer zelfvertrouwen wilt krijgen. Wij hebben alle deskundigheid in huis om je zo effectief mogelijk te helpen

Voor elke leeftijd en elk niveau
Voor elke leeftijd en elk niveau

Bij Pack Mentality CrossFit stap je niet binnen in een sportschool waar alleen maar topsporters komen. Iedereen – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde – is bij ons van harte welkom.

Het team van Pack Mentality CrossFit

Jacob
Jacob

Ik ben Jacob, hoofdcoach en eigenaar van Pack Mentality CrossFit. Al sinds mijn jeugd ben ik bezig in de sport. Ik heb ruim 12 jaar judo op topniveau gedaan en 9 jaar jiu-jitsu. Daarna ben ik mijzelf blijven verdiepen in de wereld van kracht- en conditietraining. In 2014 kwam CrossFit op mijn pad, dé manier om te werken aan kracht én conditie. Vanuit mijn passie voor sport, met CrossFit in het bijzonder, stortte ik mij op het coachen. Dit beviel zo goed dat ik in 2018 begon met Pack Mentality CrossFit, om niet alleen mijn eigen fitness te verbeteren maar ook anderen hierbij te kunnen helpen. Je hoeft geen topatleet te zijn om te sporten, iedereen moet kunnen sporten om te werken aan fitness en gezondheid in alle fases van je leven. Een passie die ik tot op de dag van vandaag nog steeds voel en wil delen.

Ruben
Ruben

Ik begon al jong met sporten, en heb me lange tijd vooral gestort op waterpolo. Mijn drive is enorm en leidde mij tot twee keer toe naar het NK. Om meer uit mezelf te halen ging ik na het NK op zoek naar een extra uitdaging, hier kwam CrossFit op mijn pad. Ik was direct verslaafd, want alle progressie die ik maak smaakt naar meer! Je ziet mij dus ook jaarlijks terug op wedstrijden in binnen- en buitenland. Als coach geloof ik ook dat je het beste uit jezelf kunt halen tijdens de lessen. Ik zie dan ook graag dat leden met een trots naar huis gaan met wat ze die dag bereikt hebben en natuurlijk hun de volgende dag met een glimlach terugkomen. Conclusie: heb plezier in wat je doet, dan blijft het leuk. Is het leuk dan volgt de progressie & progressie motiveert.

Cos
Cos

In 2019 ben ik begonnen met CrossFit bij Pack Mentality. Ik dacht best fit te zijn na jaren trainen in kanopolo en hockey. Maar mijn eerste workout zal ik nooit vergeten; het was zwaar maar een fantastische ervaring. Het leerde me ook meteen dat mijn mobiliteit niet goed genoeg was om gezond ouder te worden. Dit was voor mij de wake-up call, goed kunnen bewegen is en blijft iets waar je aan kunt en moet werken. Daarom is CrossFit mijn passie. Ik heb eerder gecoacht bij kanopolo en hockey. Toen ik in 2019 begon bij Pack Mentality wist ik direct dat ik CrossFit wilde gaan coachen om anderen te helpen en ze zich beter in hun vel te laten voelen.

Zach
Zach

In 2011 kwam CrossFit op mijn pad en sindsdien ben ik verliefd geworden op de sport én de community. In 2014 ben ik begonnen als coach, eerst als invaller en sinds 2017 als beroep. Tijdens mijn lessen probeer ik iedereen te motiveren en te helpen met het behalen van hun doelen, hoe klein of groot deze ook zijn. Naast coachen geef ik personal training en werk ik met verschillende CrossFitters door middel van online programmering. Zelf doe ik mee aan binnen- en buitenlandse wedstrijden en mis ik nooit de CrossFit Open! Voor mij is het motto: "door consistent en met plezier te trainen word je elke dag een beetje beter!"

Jos
Jos

In 2019 kwam ik in aanraking met CrossFit en al snel begon ik met coachen. Daarvoor deed ik vooral veel conditionele sporten. Ik ben altijd al gefascineerd in de prestatie verhogende factor in de sport en probeer leden het meeste uit hunzelf te laten halen in mijn lessen. Naast een hele hoop gezelligheid. Bij Pack geef ik de (performance) personal training en coach ik een aantal dagen de CrossFit WODs. Daarnaast geef ik Zilver Fitness waarin mijn missie is om de 65+ fitter te maken om hen helpen comfortabel ouder te worden. Wat je doel ook is, als individu of in een groep, ben je bij Pack aan het goede adres. Met een team van gedreven leuke coaches willen we met je aan de slag. Ik check je op de WOD vloer 🤙💪!

Arie
Arie

Door een lange in (top) kanopolo en het coachen van verschillende teams, ben ik gefascineerd in verbeteren van functioneren van mensen, zowel fysiek als mentaal. Na de geboorte van mijn zoon en een paar jaar weinig bewegen kwam in 2014 CrossFit op mijn pad. Bij de eerste workout werd het al zwart voor mijn ogen tijdens de warming up, het was duidelijk dat ik wat aan mijn conditie moest doen. Sindsdien is Crossfit een belangrijk onderdeel van mijn leven. Sinds de opening in 2018 zit ik bij Pack Mentality Crossfit. Sinds 2 jaar verdiep ik me in de mindset kant van Crossfit en heb ik een opleiding gedaan als mindset coach. Meer weten over hoe het trainen van je mindset je kan helpen om je doelen te behalen in Crossfit en general life? Voel je vrij me aan te spreken of een berichtje te sturen. Ik help je graag. Ik val als coach in tijdens vakanties en denk achter de schermen hard mee aan de ontwikkeling van Pack. Heb je een tip of een vraag stel hem gerust.

Andrea
Andrea

Na jaren te hebben rondgezworven tussen verschillende sportscholen, werd ik door een vriend getipt om eens een kijkje te nemen bij Pack Mentality CrossFit. Ik was gelijk verkocht! De uitdaging, gezelligheid en onvoorspelbaarheid zorgen dat ik geboeid blijf. En dat is ook precies mijn missie bij Pack, ik richt me op de ledenwerving en het contact met bestaande leden. Heb je een vraag of wil je iets leuks organiseren voor de Pack 🐺? Zoek mij dan even op, ik ben regelmatig in de box te vinden!

Meer info

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Andrea

Na jarenlang zelf wat aan rommelen in verschillende sportscholen heb ik bij Pack Mentality CrossFit eindelijk mijn thuis gevonden. De leden, coaches en sfeer zorgen dat ik met liefde een aantal keer in de week kom sporten. Inmiddels ben ik fitter dan ik lang had durven dromen!

Andrea

Nell

In augustus 2018 besloot ik om na 9jr “sportloos”, 3 kinderen en 1 aanhoudende rugblessure weer te gaan sporten. Op aandringen van een collega ging ik kijken bij Pack Mentality en diezelfde dag werd ik lid. Niet een box met een naam met een locatie of kengetal, maar eentje met een visie. Being part of The Pack. Dat en de deskundigheid van de coaches haalde me die dag over. En nu ik definitief besmet ben met het CrossFit virus, kan ik alleen maar zeggen: kom een proefles doen en ervaar zelf die Pack Mentality!

Nell

Ruben

The *Pack*, de naam staat voor veel dingen. Hierin staat vooraan het bieden van een top programmering. Ervaren of onervaren hier kan jij jezelf verder ontwikkelen. Enthousiaste coaches, gezellige lessen.

Ruben

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar een fittere en gezondere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar een fittere en gezondere leefstijl.

Pack Mentality CrossFit: Jouw partner voor fitter worden, afvallen en sterker worden.

Het is bekend dat Pack Mentality CrossFit helpt op het gebied van fitter worden, afvallen en sterker worden. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefsessie CrossFit en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!”

Maak kennis met Pack Mentality CrossFit

Maak kennis met Pack Mentality CrossFit